Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorคมกริช ถุงคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:07:29Z-
dc.date.available2014-09-18T09:07:29Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 621.1 ค161ทen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428556en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26932-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectความร้อน -- การนำกลับมาใช้ใหม่en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารกระป๋องen_US
dc.subjectการทำลายเชื้อด้วยไอน้ำen_US
dc.titleเทคนิคในการนำความร้อนทิ้งกลับคืนสำหรับกระบวนการผลิตก๋วยเตี๋ยวและอาหารกระป๋อง = Heat recovery techniques for noodle production and canned food processes / คมกริช ถุงคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.