Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26932
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | คมกริช ถุงคำ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:07:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:07:29Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 621.1 ค161ท | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428556 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26932 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ความร้อน -- การนำกลับมาใช้ใหม่ | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหารกระป๋อง | en_US |
dc.subject | การทำลายเชื้อด้วยไอน้ำ | en_US |
dc.title | เทคนิคในการนำความร้อนทิ้งกลับคืนสำหรับกระบวนการผลิตก๋วยเตี๋ยวและอาหารกระป๋อง = Heat recovery techniques for noodle production and canned food processes / คมกริช ถุงคำ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen0251kt_tpg.pdf | 548.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_abs.pdf | 473.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enen0251kt_con.pdf | 534.1 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch1.pdf | 568.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch2.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch3.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch4.pdf | 877.25 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch5.pdf | 991.59 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch6.pdf | 477.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_ch7.pdf | 479.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_bib.pdf | 466.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0251kt_app.pdf | 20.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.