Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นฤชยา สาตแฟง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:06:58Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:06:58Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.6 น912ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1415478 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26877 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ข้าว | en_US |
dc.subject | การออกแบบผลิตภัณฑ์ | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหารว่าง | en_US |
dc.title | การออกแบบผลิตภัณฑ์จากข้าวและการพัฒนากระบวนการผลิตด้วยเทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพและการออกแบบการทดลอง = Product design and process development of rice product by quality function deployment and design of experiment / นฤชยา สาตแฟง | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin0950ns_tpg.pdf | 538.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_abs.pdf | 483.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin0950ns_con.pdf | 545.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_ch1.pdf | 493.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_ch2.pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_ch3.pdf | 645.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_ch4.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_ch5.pdf | 482.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_bib.pdf | 501.89 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0950ns_app.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.