Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภราดร หนูทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:05:37Z-
dc.date.available2014-09-18T09:05:37Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ภ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386975en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26739-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งผลไม้en_US
dc.titleการจำลองสภาวะเพื่อหาความหนาของชั้นลำไยที่เหมาะสมที่สุดสำหรับการอบแห้งลำไยทั้งลูก = Simulations for optimum bed thickness of the whole longans drying / ภราดร หนูทองen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.