Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26581
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เหมือนจิต แจ่มศิลป์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:04:10Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ห5631ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346719 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26581 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | มะละกอ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เครื่องอบแห้ง | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ปั๊มความร้อน | en_US |
dc.title | สภาวะการทำงานที่เหมาะสมที่สุดของเครื่องอบแห้งมะละกอแช่อิ่มแบบปั๊มความร้อน = Optimal operating conditions of a papaya glace heat pump dryer / เหมือนจิต แจ่มศิลป์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen0247mc_tpg.pdf | 247.02 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_abs.pdf | 237.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enen0247mc_con.pdf | 425.52 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch1.pdf | 534.85 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch2.pdf | 540.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch3.pdf | 280.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch4.pdf | 544.99 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch5.pdf | 4.81 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_ch6.pdf | 191.94 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_bib.pdf | 212.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0247mc_app.pdf | 980.56 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.