Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/26506
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมพจน์ วิบูลย์เกียรติ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:03:25Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:03:25Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 620.1123 ส166ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322164 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/26506 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | ความยืดหยุ่น | en_US |
dc.subject | เนื้อสุกร | en_US |
dc.subject | เนื้อปลา | en_US |
dc.title | การทดสอบหาคุณสมบัติเชิงกลและการจำลองการบีบอัดขึ้นรูปเนื้อหมูบดและเนื้อปลาบด / สมพจน์ วิบูลย์เกียรติ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enme0346sw_tpg.pdf | 76.06 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_abs.pdf | 103.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enme0346sw_con.pdf | 196.2 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_ch1.pdf | 187.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_ch2.pdf | 302.11 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_ch3.pdf | 537.03 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_ch4.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_ch5.pdf | 137.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_bib.pdf | 60.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enme0346sw_app.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.