Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/21562
Title: | การประเมินการใช้เทคโนโลยีในการผลิตกระเทียมและหอมแดง / ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์ |
Authors: | ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์ |
Authors: | ศิริพร ศิริปัญญวัฒน์ |
Keywords: | กระเทียม -- การผลิต;หอมแดง -- การผลิต |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 635.26 ศ373ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1219173 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/21562 |
Appears in Collections: | ECON: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
econ0141ss_abs.pdf | 170.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.