Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20999
Title: | การศึกษาวิธีการจัดทำระบบมาตรฐานหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตอาหาร (จี เอ็ม พี) ของโรงงาน ผลิตอาหารขบเคี้ยว บริษัทฟริโต เลย์ (ประเทศไทย) จำกัด / ธานี ตระกูลอินทร์ |
Authors: | ธานี ตระกูลอินทร์ |
Authors: | ธานี ตระกูลอินทร์ |
Keywords: | บริษัทฟริโต เลย์ (ประเทศไทย);การบริหารงานผลิต;อาหาร -- การผลิต;การผลิต -- มาตรฐาน;มันฝรั่ง -- การผลิต;ข้าวเกรียบ -- การผลิต |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว 658.5 ธ253ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1300362 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20999 |
Appears in Collections: | BA: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mba0445tt_tpg.pdf | 67.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_abs.pdf | 89.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_con.pdf | 70.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_ch1.pdf | 159.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_ch2.pdf | 713.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_ch3.pdf | 931.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_ch4.pdf | 179.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_bib.pdf | 70.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0445tt_app.pdf | 236.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.