Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโสมศิริ สมถวิลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:14Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:14Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.5 ส868กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523963en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20463-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectไส้อั่วen_US
dc.subjectไส้อั่ว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleการพัฒนาไส้อั่วลดไขมันและยืดอายุการเก็บรักษา = Development of reduced fat Thai Northern style sausage and shelf life extension / โสมศิริ สมถวิลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip30555ss_tpg.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_abs.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_con.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_ch1.pdf957.01 kBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_ch2.pdf6.08 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_ch3.pdf3.94 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_ch4.pdf10.76 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_ch5.pdf632.99 kBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_bib.pdf2.72 MBAdobe PDFView/Open
agip30555ss_app.pdf5.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.