Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20457
Title: | การผลิตน้ำสลัดชนิดข้นลดแคลอรีเสริมสมุนไพร = Production of reduced calorie salad dressing fortified with herbs / อรพิน คนเที่ยง |
Authors: | อรพิน คนเที่ยง |
Authors: | อรพิน คนเที่ยง |
Keywords: | น้ำสลัด |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 641.83 อ176ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1513551 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20457 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food21054ok_tpg.pdf | 464.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_abs.pdf | 268.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_con.pdf | 379.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_ch1.pdf | 236.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_ch2.pdf | 639.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_ch3.pdf | 361.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_ch4.pdf | 657.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_ch5.pdf | 458.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_bib.pdf | 295.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food21054ok_app.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.