Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมยุรี ชมภูen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:07Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:07Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ม164กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505910en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20453-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการผลิตเนื้อลำไยบดอบแห้งโดยใช้เครื่องสเปาเต็ดเบดร่วมกับอนุภาคเฉื่อย = Production of dried longan using spouted bed dryer with inert particles / มยุรี ชมภูen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354mc_tpg.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_abs.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_con.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_ch1.pdf974.97 kBAdobe PDFView/Open
food0354mc_ch2.pdf8.64 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_ch3.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_ch4.pdf16.93 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_ch5.pdf667.93 kBAdobe PDFView/Open
food0354mc_bib.pdf2.17 MBAdobe PDFView/Open
food0354mc_app.pdf7.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.