Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20432
Title: กระบวนการผลิตที่เหมาะสมของน้ำหม่อนสกัดเข้มข้นเสริมเกสรดอกไม่จากผึ้ง = Optimal processing of concentrated Mulberry juice extract fortified with bee pollen / สมฤกษ์ วีระกุล
Authors: สมฤกษ์ วีระกุล
Authors: สมฤกษ์ วีระกุล
Keywords: หม่อน -- การแปรรูป;สารสกัดจากพืช;น้ำผลไม้
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 664.842 ส169ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490673
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20432
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1053sw_tpg.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_abs.pdf557.29 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_con.pdf641.83 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch1.pdf565.14 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch2.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch3.pdf927.1 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch4.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open
food1053sw_ch5.pdf507.21 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_bib.pdf711.99 kBAdobe PDFView/Open
food1053sw_app.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.