Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20416
Title: | การคัดเลือกสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อมะม่วงอบแห้งพันธุ์โชคอนันต์ = Selection of anti-browning agents for dried mango (cv. Chok-Anan) flesh / ฐิติยวดี วงศ์ธิดา |
Authors: | ฐิติยวดี วงศ์ธิดา |
Authors: | ฐิติยวดี วงศ์ธิดา |
Keywords: | สารยับยั้ง;มะม่วง -- การอบแห้ง;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
Issue Date: | 2522 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 664.8044 ฐ343ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470135 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20416 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0552tw_tpg.pdf | 570.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_abs.pdf | 513.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_con.pdf | 529.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch1.pdf | 472.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch2.pdf | 977.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch3.pdf | 533.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch4.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch5.pdf | 470.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_bib.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_app.pdf | 851.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.