Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20416
Title: การคัดเลือกสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อมะม่วงอบแห้งพันธุ์โชคอนันต์ = Selection of anti-browning agents for dried mango (cv. Chok-Anan) flesh / ฐิติยวดี วงศ์ธิดา
Authors: ฐิติยวดี วงศ์ธิดา
Authors: ฐิติยวดี วงศ์ธิดา
Keywords: สารยับยั้ง;มะม่วง -- การอบแห้ง;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
Issue Date: 2522
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664.8044 ฐ343ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470135
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20416
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0552tw_tpg.pdf570.81 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_abs.pdf513.16 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_con.pdf529.28 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch1.pdf472.39 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch2.pdf977.27 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch3.pdf533.77 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch4.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch5.pdf470.67 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_bib.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open
food0552tw_app.pdf851.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.