Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20411
Title: Comparison of qualities of fresh pennywort (Centella asiatica (Linn.) Urban) juice with products processed by ultra-high pressoure, pasteurization and sterilization = เปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวสดและผลิตภัณฑ์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูงยิ่ง พาสเจอร์ไรซ์เซซัน และสเตอริไลเซซัน / Pronprapha Wongfhun
Authors: Pronprapha Wongfhun
Authors: Pronprapha Wongfhun
Keywords: Antioxidants;Sterilization
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 614.48 P965C
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470011
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20411
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952pw_tpg.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
food0952pw_abs.pdf525.21 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_con.pdf521.45 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch1.pdf421.39 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch2.pdf753.32 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch3.pdf574.61 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch4.pdf798.6 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_ch5.pdf448.44 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_bib.pdf715.97 kBAdobe PDFView/Open
food0952pw_app.pdf820.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.