Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20410
Title: | คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงิน |
Authors: | แดนชัย เครื่องเงิน |
Authors: | แดนชัย เครื่องเงิน |
Keywords: | ลำไย;ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไยอบแห้ง -- คุณภาพ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 634.714 ด752ค |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466813 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20410 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951dk_tpg.pdf | 568.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_abs.pdf | 502.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_con.pdf | 500.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch1.pdf | 498.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch2.pdf | 908.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch3.pdf | 507.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch4.pdf | 628.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_ch5.pdf | 478.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_bib.pdf | 499.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951dk_app.pdf | 795.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.