Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20410
Title: คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงิน
Authors: แดนชัย เครื่องเงิน
Keywords: ลำไย
ลำไย -- การอบแห้ง
ลำไยอบแห้ง -- คุณภาพ
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 634.714 ด752ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466813
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20410
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951dk_tpg.pdf568.39 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_abs.pdf502.68 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_con.pdf500.82 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_ch1.pdf498.65 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_ch2.pdf908.98 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_ch3.pdf507.45 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_ch4.pdf628.43 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_ch5.pdf478.32 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_bib.pdf499.74 kBAdobe PDFView/Open
food0951dk_app.pdf795.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.