Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุธิดา กิจเกษตรสถาพรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:42Z-
dc.identifier.govdocว 615.42 ส443กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466018en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20409-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectพริกen_US
dc.subjectพริก -- การอบแห้งen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectพริก -- การแปรรูปen_US
dc.titleการผลิตสารสกัดชนิดผงจากพริกสดโดยวิธีการทำแห้งแบบโฟม - แมท = Production of fresh chili extract powder by Foam-mat Drying / สุธิดา กิจเกษตรสถาพรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0152sk_tpg.pdf503.22 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_abs.pdf491.31 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_con.pdf506.76 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_ch1.pdf481.17 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_ch2.pdf763.05 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_ch3.pdf521.14 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_ch4.pdf657.86 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_ch5.pdf474.01 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_bib.pdf519.77 kBAdobe PDFView/Open
food0152sk_app.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.