Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20408
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรพิษณุ ธรรมปัทม์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:42Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 639.2 พ176กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466014en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20408-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectการตกผลึกen_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.subjectกรดไขมันดีเอชเอen_US
dc.subjectอีพีเอen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงen_US
dc.titleการเพิ่มความเข้มข้นของ EPA และ DHA ใรน้ำมันปลาเผาะโดยการตกผลึกกับยูเรีย = Concentrating of EPA and DHA in snail eater fish (pangasius bocourti) by Urea crystallization / พรพิษณุ ธรรมปัทม์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0452pt_tpg.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_abs.pdf435.48 kBAdobe PDFView/Open
food0452pt_con.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_ch1.pdf460.06 kBAdobe PDFView/Open
food0452pt_ch2.pdf7.36 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_ch3.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_ch4.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_ch5.pdf388.42 kBAdobe PDFView/Open
food0452pt_bib.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open
food0452pt_app.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.