Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20399
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | หทัยทิพย์ ร้องคำ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:37Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 637.4 ห1411ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465290 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20399 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | ไอศกรีม -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ของหวาน | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | ผลของสารทดแทนไขมันแบบผสม และสารให้ความหวานต่อคุณภาพของไอศกรีมวนิลาลดไขมันและลดพลังงาน = Effect of mixed fat replacers and sweetener on quality of fat and calorie reduced vanilla ice cream / หทัยทิพย์ ร้องคำ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0252hr_tpg.pdf | 580.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_abs.pdf | 502.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_con.pdf | 541.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch1.pdf | 497.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch2.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch3.pdf | 564.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch4.pdf | 975 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch5.pdf | 544.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_bib.pdf | 542.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_app.pdf | 913.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.