Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorคุ้มเกล้า ตุลาดิลกen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:36Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:36Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664.80526 ค4651กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465289en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20398-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectกระเทียม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectกระเทียม -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการผลิตน้ำกระเทียมดองชนิดผงโดยการทำแห้งแบบโฟมแมท = Production of pickled garlic powder by Foam-mat Drying / คุ้มเกล้า ตุลาดิลกen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0152kt_tpg.pdf519.87 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_abs.pdf478.79 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_con.pdf504.75 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_ch1.pdf471.62 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_ch2.pdf687.21 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_ch3.pdf526.08 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_ch4.pdf754.37 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_ch5.pdf464.79 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_bib.pdf508.05 kBAdobe PDFView/Open
food0152kt_app.pdf982.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.