Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กฤติกา บูรณโชคไพศาล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:29Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.062 ก914ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447571 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20386 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | สีผสมอาหาร -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | แคโรทีน | en_US |
dc.subject | น้ำมันปาล์ม | en_US |
dc.title | ผลของสารต้านอนุมูลอิสระต่ออายุการเก็บรักษาและความคงตัวของสีผสมอาหารจากแคโรทีนอยด์ที่สกัดจากน้ำมันปาล์มดิบ = Effects of antioxidants on shelf-life and stability of food Colorant from Carotenoids extracted from Crude Palm Oil / กฤติกา บูรณโชคไพศาล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351kb_tpg.pdf | 611.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_abs.pdf | 480.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_con.pdf | 521.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_ch1.pdf | 489.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_ch2.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_ch3.pdf | 591.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_ch4.pdf | 608.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_ch5.pdf | 472.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_bib.pdf | 547.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351kb_app.pdf | 727.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.