Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20384
Title: ผลของสมุนไพรต่อคุณภาพของเนยแข็งเชดดาร์ = Effect of herb on cheddar cheese quality / วารุณี ตองหว้าน
Authors: วารุณี ตองหว้าน
Authors: วารุณี ตองหว้าน
Keywords: เนยแข็ง -- การผลิต;สมุนไพร
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 637.354 ว274ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447558
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20384
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0551wt_tpg.pdf818.94 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_abs.pdf468.49 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_con.pdf483.83 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch1.pdf482.7 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch2.pdf659.31 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch3.pdf528.59 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch4.pdf664.18 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch5.pdf477.66 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_bib.pdf499.88 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_app.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.