Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20378
Title: การพัฒนาน้ำลิ้นจี่เสริมสารสกัดจากดอกอัญชัน = Development of Lychee juice with butterfly pea flower extract / สลักจิตร ณะวงษ์
Authors: สลักจิตร ณะวงษ์
Authors: สลักจิตร ณะวงษ์
Keywords: น้ำลิ้นจี่;น้ำผลไม้;อัญชัน
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 663.63 ส1711ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428827
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20378
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1050sn_tpg.pdf502.21 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_abs.pdf477.93 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_con.pdf497.38 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_ch1.pdf470.06 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_ch2.pdf896.95 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_ch3.pdf525.6 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_ch4.pdf1.75 MBAdobe PDFView/Open
food1050sn_ch5.pdf471.56 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_bib.pdf528.02 kBAdobe PDFView/Open
food1050sn_app.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.