Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริลดา ศรีกอก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:10Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:10Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.944 ศ373ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1407532 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20355 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ไส้กรอกปลา -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ไส้กรอก -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์สัตว์ | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลาหมักโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นผสม = Development of fermented fish sausage using starter cultures tecnnology / ศิริลดา ศรีกอก | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0150ss_tpg.pdf | 200.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_abs.pdf | 212.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_con.pdf | 370.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_ch1.pdf | 231.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_ch2.pdf | 637.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_ch3.pdf | 472.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_ch4.pdf | 6.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_ch5.pdf | 251.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_bib.pdf | 328.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0150ss_app.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.