Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20334
Title: สมบัติของน้ำผึ้งในการยับยั้งจุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเสื่อมเสีย / ชลดา เอี่ยมสอาด
Authors: ชลดา เอี่ยมสอาด
Authors: ชลดา เอี่ยมสอาด
Keywords: น้ำผึ้ง;อาหาร -- การเก็บและรักษา;จุลินทรีย์ในอาหาร
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 641.38 ช174ส
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356422
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20334
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047ce_tpg.pdf453.39 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_abs.pdf480.03 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_con.pdf661.8 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch1.pdf519.89 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch3.pdf664.61 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch4.pdf15.04 MBAdobe PDFView/Open
food1047ce_ch5.pdf504 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_bib.pdf526.07 kBAdobe PDFView/Open
food1047ce_app.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.