Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิจิตรา เหลียวตระกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:50Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:50Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.6 ว323กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328401en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20324-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectอาหารว่างen_US
dc.subjectอาหารเช้าen_US
dc.subjectข้าวอบกรอบen_US
dc.titleการแปรรูปแผ่นข้าวอบกรอบโดยไมโครเวฟ = Processing of rice flake by Microwave / วิจิตรา เหลียวตระกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0846wl_tpg.pdf236.88 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_abs.pdf221.25 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_con.pdf321.9 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_ch1.pdf350.19 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_ch2.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open
food0846wl_ch3.pdf525.08 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_ch4.pdf7.08 MBAdobe PDFView/Open
food0846wl_ch5.pdf251.29 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_bib.pdf345.67 kBAdobe PDFView/Open
food0846wl_app.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.