Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกตุการ ดาจันทาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:50Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:50Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 637.1 ก544กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328399en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20323-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectน้ำนมen_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectแล็กโตเปอร์ออกซิเดสen_US
dc.titleการเก็บรักษาน้ำนมดิบโดยระบบเอนไซม์แลคโตเปอร์ออกซิเดส = Preservation of raw milk by Lactoperoxidase system / เกตุการ ดาจันทาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0846kd_tpg.pdf243.44 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_abs.pdf229.47 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_con.pdf250.64 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch1.pdf260.93 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch3.pdf410.22 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch4.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch5.pdf256.99 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_bib.pdf347.42 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_app.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.