Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุจิภรณ์ พัฒนจันทร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:49Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:49Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ร423ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1323752en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20321-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.subjectแคโรทีนen_US
dc.subjectมะม่วง -- การแช่เย็นen_US
dc.subjectผลไม้แช่แข็งen_US
dc.titleปริมาณแคโรทีนอยด์ในเนื้อมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง = Carotenoid content of flesh mango cv. chock-anan during ripening and frozen storage / รุจิภรณ์ พัฒนจันทร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0746rp_tpg.pdf253.26 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_abs.pdf225.74 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_con.pdf372.84 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch1.pdf208.24 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch2.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch3.pdf633.77 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch4.pdf6.03 MBAdobe PDFView/Open
food0746rp_ch5.pdf210.06 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_bib.pdf348.5 kBAdobe PDFView/Open
food0746rp_app.pdf761.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.