Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ทองสร้อยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:48Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:48Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 พ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322226en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20320-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectน้ำฝรั่งen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectไมโครฟิลเตรชันen_US
dc.titleการทำน้ำฝรั่งแบบใสโดยใช้กระบวนการไมโครฟิลเตรชัน / พัชรินทร์ ทองสร้อยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0546pt_tpg.pdf119.86 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_abs.pdf142.15 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_con.pdf130.42 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_ch1.pdf130.31 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_ch2.pdf805.89 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_ch3.pdf273.8 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_ch4.pdf219.92 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_ch5.pdf131.76 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_bib.pdf154.34 kBAdobe PDFView/Open
food0546pt_app.pdf346.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.