Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุภาพร พุทธโศภิษฐ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:46Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:46Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.94 ส462กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1316371en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20318-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectปลายอen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลายอ ลดไขมันผสมเส้นใยอาหารและสมุนไพร / สุภาพร พุทธโศภิษฐ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0146sp_tpg.pdf72.59 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_abs.pdf119.99 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_con.pdf225.47 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_ch1.pdf107.32 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_ch2.pdf874.88 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_ch3.pdf386.2 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_ch4.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open
food0146sp_ch5.pdf207.42 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_bib.pdf138.1 kBAdobe PDFView/Open
food0146sp_app.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.