Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20317
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพันธิตรา พรหมรักษาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:45Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:45Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 641.66 พ115กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1316369en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20317-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectไส้กรอกen_US
dc.titleการพัฒนาไส้กรอกเปรี้ยวโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น / พันธิตรา พรหมรักษาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0146pp_tpg.pdf70.01 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_abs.pdf108.44 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_con.pdf229.9 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_ch1.pdf112.16 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_ch2.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open
food0146pp_ch3.pdf413.69 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_ch4.pdf2.77 MBAdobe PDFView/Open
food0146pp_ch5.pdf195.48 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_bib.pdf140.65 kBAdobe PDFView/Open
food0146pp_app.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.