Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนันท์ ราษฎร์นิยมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:43Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:43Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 663.63 ช1511กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301828en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20314-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectน้ำลำไยen_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.titleการผลิตน้ำลำไยผงโดยวิธีอบแห้งแบบโฟม-แมท / ชนันท์ ราษฎร์นิยมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0445cr_tpg.pdf74.24 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_abs.pdf103.81 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_con.pdf270.18 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_ch1.pdf116.68 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_ch2.pdf631.01 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_ch3.pdf430.48 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_ch4.pdf2.31 MBAdobe PDFView/Open
food0445cr_ch5.pdf106.94 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_bib.pdf104.76 kBAdobe PDFView/Open
food0445cr_app.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.