Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทัตดาว ภาษีผลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:40Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:40Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 637.1 ท114ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301808en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20309-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectเนยแข็งen_US
dc.subjectน้ำนมถั่วเหลืองen_US
dc.subjectไฮโดรคอลลอยด์en_US
dc.titleผลของการเติมไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณภาพของเนยแข็งจากนมถั่วเหลือง / ทัตดาว ภาษีผลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345tp_tpg.pdf69.56 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_abs.pdf110.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_con.pdf146.62 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_ch1.pdf121.26 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_ch2.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
food0345tp_ch3.pdf404.91 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_ch4.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open
food0345tp_ch5.pdf130.17 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_bib.pdf238.2 kBAdobe PDFView/Open
food0345tp_app.pdf905.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.