Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภรัตน์ ศิริสกุลวัฒน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:38Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:38Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 664.804714 ศ4671กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1291971en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20307-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectลิ้นจี่en_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงขององค์ประกอบทางกายภาพและทางเคมีในลิ้นจี่ระหว่างกระบวนการแปรรูป / ศุภรัตน์ ศิริสกุลวัฒน์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0844ss_tpg.pdf85.31 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_abs.pdf160.64 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_con.pdf421.35 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_ch1.pdf182.19 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_ch2.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open
food0844ss_ch3.pdf271.85 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_ch4.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open
food0844ss_ch5.pdf449.2 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_bib.pdf314.04 kBAdobe PDFView/Open
food0844ss_app.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.