Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนราพร เชาวน์วิทยางกูรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:34Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:34Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 641.852 น172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1264069en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20300-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectแยมen_US
dc.subjectสับปะรดen_US
dc.titleการทำแยมสับปะรดแคลอรี่ต่ำ / นราพร เชาวน์วิทยางกูรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0243nc_tpg.pdf71.34 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_abs.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_con.pdf262.91 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_ch1.pdf94.47 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_ch2.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open
food0243nc_ch3.pdf369.5 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_ch4.pdf2.69 MBAdobe PDFView/Open
food0243nc_ch5.pdf218.16 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_bib.pdf155.14 kBAdobe PDFView/Open
food0243nc_app.pdf812.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.