Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิตพัต แย้มแพen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:33Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:33Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว 664.02845 จ346กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1237894en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20299-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.subjectอาหารกึ่งสำเร็จรูปen_US
dc.subjectซุปไข่en_US
dc.subjectอาหารแห้งen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปไข่กึ่งสำเร็จรูปโดยกระบวนการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง / จิตพัต แย้มแพen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1241jy_tpg.pdf69.5 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_abs.pdf136.6 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_con.pdf256.78 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch1.pdf165.48 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch3.pdf490.79 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch4.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch5.pdf137.23 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_bib.pdf166.59 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_app.pdf653.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.