Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสรวงสุดา ไชยทิพย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:31Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:31Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.34774 ส177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1221693en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20295-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540en_US
dc.subjectสับปะรด -- เชียงใหม่ -- การผลิตen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectสับปะรด -- เชียงใหม่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectบริโภคกรรมen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพ และอายุการเก็บรักษาของสับปะรดสดพร้อมบริโภค / สรวงสุดา ไชยทิพย์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1140sc_abs.pdf143.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.