Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธารา ศรีสกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:31Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:31Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.govdocว 664.845 ธ272กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1212277en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20293-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540en_US
dc.subjectพลับ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectพลับ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectพลับ -- พันธุ์อั้งใสen_US
dc.subjectพลับ -- พันธุ์นูซินen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตและการเก็บรักษาพลับกึ่งแห้งสายพันธุ์อั้งใสและนูซิน / ธารา ศรีสกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1040ts_abs.pdf136.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.