Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุทัศน์ สุระวังen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:29Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:29Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว 641.5636 ส4411กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1207831en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20290-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectอาหารมังสวิรัติen_US
dc.subjectแหนมen_US
dc.subjectมังสวิรัติen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์แหนมมังสวิรัติ / สุทัศน์ สุระวังen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1239ss_abs.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.