Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจักรพงศ์ ริมแจ่มen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:06:09Z-
dc.date.available2014-09-18T04:06:09Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 335 จ111กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412779en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18280-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectลำไยอบแห้งen_US
dc.subjectการส่งออก -- ลำพูน. อำเภอเมืองen_US
dc.titleกระบวนการผลิตลำไยอบแห้งส่งออกของกลุ่มทำสวนตำบลมะเขือแจ้ อำเภอเมืองลำพูน จังหวัดลำพูน = Production process of dried longan for export of Tambon Makhuea Chae Farm Group, Mueang Lamphun District, Lamphun Province / จักรพงศ์ ริมแจ่มen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SOC: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.