Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Browsing by Subject Soybean
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Antioxidative properties and isoflavone biotransformation of soybean fermented with Aspergillus spp. = คุณสมบัติต้านออกซิเดชันและการแปลงรูปทางชีวภาพของไอโซฟลาโวนของถั่วเหลืองที่หมักด้วยเอสเปอไจลัส / Chirtchai Punjaisee
Chirtchai Punjaisee
2008
Evaluation of N-Uptake efficiency by Kale Mineralized from vegetable soybean using Isotope 15 N technique = การประเมินประสิทธิภาพการดูดใช้ไนโตรเจนของผักคะน้า ที่ปลดปล่อยจากต้นถั่วเหลืองฝักสดโดยใช้เทคนิคไอโซโทป ไนโตรเจน15 / Wiwat Mathayakul
6
1990
Evaluation of soybean in saturated soil culture related to its adaptation and nitrogen fixation = การปรับตัวและการตรึงไนโตรเจนในถั่วเหลืองปลูกในสภาพดินอิ่มน้ำ / Wang Guofa
Wang, Guofa
2010
Synthesis of molecularly imprinted Polymers for specific recognition of Isoflavones from Soybean = การสังเคราะห์พอลิเมอร์ลอกแบบโมเลกุลเพื่อการเลือกจำ เฉพาะไอโซฟลาโวนจากถั่วเหลือง / Chanchira Wiwatsamretkun
Chanchira Wiwatsamretkun
2552
ประสิทธิผลของเชื้อราปฏิปักษ์ <I>Trichoderma </I> spp. ต่อการควบคุมโรคแอนแทรคโนสของถั่วเหลืองในระยะต้นอ่อน
เกศิณี แก้วมาลา
;
สมบัติ ศรีชูวงศ์