Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุเมธ สมณีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:44Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:44Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 633.1868 ส456กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1504890en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7933-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าวกล้อง -- การผลิตen_US
dc.titleการผลิตและการเก็บรักษาข้าวกล้องดัดแปรเนื้อสัมผัส = Production and storage of texture modified brown rice / สุเมธ สมณีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.