Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7931
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิราวรรณ ถูกจิตร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:42Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:42Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.34 จ372กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1503318en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7931-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การผลิตen_US
dc.subjectน้ำมะเกี๋ยงen_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.titleการผลิตน้ำผลไม้เข้มข้นพร้อมดื่มจากน้ำมะเกี๋ยงผสมน้ำหม่อน โดยการระเหยภายใต้สุญญากาศ = Production of ready to drink juice concentrate produced from Makiang and Mulberry Using Vacuum Evaporation / จิราวรรณ ถูกจิตร์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.