Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชญานี ขุนสวัสดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 338.17465 ช132กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466686en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7927-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectลำไย -- การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ลำไยen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ชัทนีย์จากลำไย = Development og longan chutney product / ชญานี ขุนสวัสดิ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051ck_tpg.pdf541.13 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_abs.pdf478.57 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_con.pdf499.57 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_ch1.pdf495.95 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_ch2.pdf702.35 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_ch3.pdf558.8 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_ch4.pdf784.37 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_ch5.pdf474.44 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_bib.pdf522.78 kBAdobe PDFView/Open
food1051ck_app.pdf954.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.