Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชญานี ขุนสวัสดิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 338.17465 ช132กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466686en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7927-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectลำไย -- การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ลำไยen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ชัทนีย์จากลำไย = Development og longan chutney product / ชญานี ขุนสวัสดิ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.