Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รัตติกาล คำมามุง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:36Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:36Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.371476 ร114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465905 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7919 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | นมเปรี้ยว | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมนมเปรี้ยว | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ต -- การผลิต | en_US |
dc.title | การแยกและการคัดเลือกกล้าเชื้อโยเกิร์ตที่ทนต่อแบคทีริโอฟาจ = Isolation and screening of bacteriophage resistant Yoghurt starters / รัตติกาล คำมามุง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0552rk_tpg.pdf | 542.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_abs.pdf | 497.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_con.pdf | 513.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_ch1.pdf | 481.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_ch2.pdf | 589.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_ch3.pdf | 714.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_ch4.pdf | 897.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_ch5.pdf | 495.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_bib.pdf | 513.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552rk_app.pdf | 968.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.