Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัตติกาล คำมามุงen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:36Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:36Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.371476 ร114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465905en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7919-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมนมเปรี้ยวen_US
dc.subjectโยเกิร์ต -- การผลิตen_US
dc.titleการแยกและการคัดเลือกกล้าเชื้อโยเกิร์ตที่ทนต่อแบคทีริโอฟาจ = Isolation and screening of bacteriophage resistant Yoghurt starters / รัตติกาล คำมามุงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0552rk_tpg.pdf542.45 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_abs.pdf497.55 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_con.pdf513.15 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_ch1.pdf481.65 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_ch2.pdf589.54 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_ch3.pdf714.24 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_ch4.pdf897.69 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_ch5.pdf495.16 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_bib.pdf513.16 kBAdobe PDFView/Open
food0552rk_app.pdf968.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.