Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7915
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรรถนพ บุญญาคุณากร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.595936 อ177ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462861 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7915 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำพริก -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.title | การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงในระยะยาวด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่ง = Long term shelf life extension of Nam Prik Noom from Capsicum annuun L. var. Maeping using high pressure technique / อรรถนพ บุญญาคุณากร | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951ab_tpg.pdf | 506.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_abs.pdf | 513.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_con.pdf | 519.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_ch1.pdf | 488.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_ch2.pdf | 664.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_ch3.pdf | 516.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_ch4.pdf | 774.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_ch5.pdf | 499.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_bib.pdf | 552.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951ab_app.pdf | 893.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.