Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภาพิชญ์ ขัดทาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:31Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:31Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 633.72 ศ462กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1449452en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7906-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectชาen_US
dc.subjectลำไยen_US
dc.subjectพุทราen_US
dc.subjectหม่อนen_US
dc.titleการพัฒนาชาชงผสมลำไย พุทราจีนและใบหม่อน = Development of mixed infusion tea from longan, jujube and mulberry leaf / ศุภาพิชญ์ ขัดทาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0851sk_tpg.pdf682.11 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_abs.pdf488.66 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_con.pdf502.37 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_ch1.pdf477.82 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_ch2.pdf979.24 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_ch3.pdf542.87 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_ch4.pdf905.91 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_ch5.pdf488.63 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_bib.pdf610.39 kBAdobe PDFView/Open
food0851sk_app.pdf902.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.