Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7901
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นัชนา รัตนากรโกวิท | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:29Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.907 น112ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1446890 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7901 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.subject | ไส้อั่ว | en_US |
dc.subject | โปรตีนจากพืช | en_US |
dc.title | ผลของส่วนผสมต่อสมบัติของผลิตภัณฑ์ไส้อั่วมังสวิรัติ = Effect of ingredients on qualities of vegetarian Sai-oua / นัชนา รัตนากรโกวิท | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0551nr_tpg.pdf | 464.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_abs.pdf | 483.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_con.pdf | 496.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_ch1.pdf | 515.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_ch2.pdf | 667.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_ch3.pdf | 561.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_ch4.pdf | 669.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_ch5.pdf | 461.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_bib.pdf | 508.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551nr_app.pdf | 593.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.