Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนัชนา รัตนากรโกวิทen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:29Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:29Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.907 น112ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1446890en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7901-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.subjectไส้อั่วen_US
dc.subjectโปรตีนจากพืชen_US
dc.titleผลของส่วนผสมต่อสมบัติของผลิตภัณฑ์ไส้อั่วมังสวิรัติ = Effect of ingredients on qualities of vegetarian Sai-oua / นัชนา รัตนากรโกวิทen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0551nr_tpg.pdf464.58 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_abs.pdf483.83 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_con.pdf496.88 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_ch1.pdf515.79 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_ch2.pdf667.63 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_ch3.pdf561.94 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_ch4.pdf669.43 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_ch5.pdf461.22 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_bib.pdf508.07 kBAdobe PDFView/Open
food0551nr_app.pdf593.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.