Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศยามล งามละมัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.64 ศ162ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424915 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7895 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | น้ำนมข้าวโพด | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มธัญพืช | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ข้าวโพด | en_US |
dc.title | ผลของวัตถุดิบและกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of raw material and processing on quality of corn milk / ศยามล งามละมัย | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450sn_tpg.pdf | 187.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_abs.pdf | 232.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_con.pdf | 230.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_ch1.pdf | 221.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_ch2.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_ch3.pdf | 253.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_ch4.pdf | 773.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_ch5.pdf | 176.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_bib.pdf | 235.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450sn_app.pdf | 511.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.