Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศยามล งามละมัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 663.64 ศ162ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424915en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7895-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectน้ำนมข้าวโพดen_US
dc.subjectเครื่องดื่มธัญพืชen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ข้าวโพดen_US
dc.titleผลของวัตถุดิบและกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of raw material and processing on quality of corn milk / ศยามล งามละมัยen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450sn_tpg.pdf187.11 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_abs.pdf232.11 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_con.pdf230.09 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch1.pdf221.78 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch2.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch3.pdf253.77 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch4.pdf773.96 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch5.pdf176.39 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_bib.pdf235.28 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_app.pdf511.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.