Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7893
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปราโมทย์ ชุนหกรณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:26Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 579.344 ป172ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424909en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7893-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectซาลโมเนลลา -- การเจริญเติบโตen_US
dc.subjectโซเดียมแลกเทตen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectดุลกรด-ด่างen_US
dc.titleผลร่วมกันของ โซเดียมแลกเทต โซเดียมคลอไรด์ และสภาวะกรด-เบส ที่มีต่อการเจริญของ Salmonella enterica weltevreden ณ อุณหภูมิ 15 องศาเซลเซียส = Combined effect of sodium lactrate, sodium chloride and pH on the growth of salmonella enterica weltevreden at 15๐c / ปราโมทย์ ชุนหกรณ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450pc_tpg.pdf465.56 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_abs.pdf487.88 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_con.pdf622.14 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_ch1.pdf490.51 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_ch2.pdf664.81 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_ch3.pdf855 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_ch4.pdf6.57 MBAdobe PDFView/Open
food0450pc_ch5.pdf492.87 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_bib.pdf564 kBAdobe PDFView/Open
food0450pc_app.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.