Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธัญญรัตน์ ทวีนุตen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:23Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ธ113คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423921en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7889-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectบัวบกผงen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleคุณภาพทางกายภาพและเคมีของเครื่องดื่มบัวบกผงที่เตรียมโดยวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Physicochemical qualities of instant freeze-dried pennywort powder / ธัญญรัตน์ ทวีนุตen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1150tt_tpg.pdf595.29 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_abs.pdf472.32 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_con.pdf481.39 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch1.pdf468.59 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch3.pdf651.46 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch4.pdf667.14 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_ch5.pdf482.8 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_bib.pdf541.68 kBAdobe PDFView/Open
food1150tt_app.pdf843.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.