Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยะมาศ จานนอกen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:22Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:22Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 641.2 ป3611ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423912en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7887-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectน้ำใบบัวบกen_US
dc.titleผลขอลความดันสูงยิ่งต่อคุณภาพด้านกายภาพ เคมี และจุลชีววิทยาของน้ำใบบัวบก = Effect of ultra_high pressure on physical, chemical and microbiological qualities of pennywort juice / ปิยะมาศ จานนอกen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0350pj_tpg.pdf536.06 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_abs.pdf484.4 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_con.pdf482.3 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_ch1.pdf475.57 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_ch2.pdf725.37 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_ch3.pdf592.14 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_ch4.pdf747.96 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_ch5.pdf459.5 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_bib.pdf476.77 kBAdobe PDFView/Open
food0350pj_app.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.