Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7887
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปิยะมาศ จานนอก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.2 ป3611ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1423912 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7887 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | น้ำใบบัวบก | en_US |
dc.title | ผลขอลความดันสูงยิ่งต่อคุณภาพด้านกายภาพ เคมี และจุลชีววิทยาของน้ำใบบัวบก = Effect of ultra_high pressure on physical, chemical and microbiological qualities of pennywort juice / ปิยะมาศ จานนอก | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0350pj_tpg.pdf | 536.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_abs.pdf | 484.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_con.pdf | 482.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_ch1.pdf | 475.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_ch2.pdf | 725.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_ch3.pdf | 592.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_ch4.pdf | 747.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_ch5.pdf | 459.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_bib.pdf | 476.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0350pj_app.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.